Trainingen en Workshops

Trainingen in techniek en software

Wordpress training
Wordpress training

In 3 dagdelen gaan we een complete professionele website bouwen. Welke u zelf kunt beheren en uitbreiden.

Huis automatisering
Huis automatisering

In deze workshop maken we de start van uw eigen huis automatisering via Raspberry Pi. Dit is een 3 avond durende workshop waarin u leert om met een Raspberry Pi uw huis te automatiseren. Na afloop van de training mag u de Raspberry Pi mee naar huis nemen.

Arduino workshop
Arduino workshop

Bouw je eigen eerste Arduino schakeling. Deze workshop wordt gegeven inclusief materiaal wat je na afloop mee naar huis mag nemen. We maken in deze 2 uur durende workshop een volledig werkend Arduino project.

Over Henry Doornekamp

Henry Doornekamp heeft diverse opleidingen doorlopen. Hij is begonnen met opleiding Elektrotechniek (voltijd) vervolgens opleiding Technisch Informatica (voltijd) en als laatst Mediatechnologie (voltijd). Hier heeft Henry zijn ingenieurs titel behaald. Tijdens zijn studie is Henry in het jaar 2000 zijn bedrijf gestart en kon hij zijn opgedane kennis direct toepassen in z’n bedrijf.

Door zijn brede kennis in hard- en software kan hij makkelijk koppelingen tussen deze 2 werelden maken.

Project regenwater monitoring

Middels een Arduino die draadloos gekoppeld is aan een Raspberry Pi monitor ik de inhoud van de regenwater tank. Deze tank gebruiken wij om het toilet door te spoelen. Op deze manier kan ik eenvoudig op mijn telefoon zien hoe vol de tank is en log ik alle waardes automatisch in een spreadsheet.

Meer dan 18 jaar ervaring in online web ontwikkeling

Ik heb meer dan 18 jaar ervaring in het bouwen van sites, shops en web portals. Ik ga verder waar de reguliere WordPress bouwer stopt. Zegt uw WordPress bouwer dat iets niet kan? Of komt u er niet uit? Leg mij uw case voor! U bent van harte welkom op mijn kantoor in Zeewolde of ik kom langst op uw locatie.

Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
×
js_loader