Trainingen en Workshops

Trainingen in techniek en software

Wordpress training
Wordpress training

In 3 dagdelen gaan we een complete professionele website bouwen. Welke u zelf kunt beheren en uitbreiden.

Huis automatisering
Huis automatisering

In deze workshop maken we de start van uw eigen huis automatisering via Raspberry Pi. Dit is een 3 avond durende workshop waarin u leert om met een Raspberry Pi uw huis te automatiseren. Na afloop van de training mag u de Raspberry Pi mee naar huis nemen.

Arduino workshop
Arduino workshop

Bouw je eigen eerste Arduino schakeling. Deze workshop wordt gegeven inclusief materiaal wat je na afloop mee naar huis mag nemen. We maken in deze 2 uur durende workshop een volledig werkend Arduino project.

Over Henry Doornekamp

Henry Doornekamp heeft diverse opleidingen doorlopen. Hij is begonnen met opleiding Elektrotechniek (voltijd) vervolgens opleiding Technisch Informatica (voltijd) en als laatst Mediatechnologie (voltijd). Hier heeft Henry zijn ingenieurs titel behaald. Tijdens zijn studie is Henry in het jaar 2000 zijn bedrijf gestart en kon hij zijn opgedane kennis direct toepassen in z’n bedrijf.

Door zijn brede kennis in hard- en software kan hij makkelijk koppelingen tussen deze 2 werelden maken.

Project regenwater monitoring

Middels een Arduino die draadloos gekoppeld is aan een Raspberry Pi monitor ik de inhoud van de regenwater tank. Deze tank gebruiken wij om het toilet door te spoelen. Op deze manier kan ik eenvoudig op mijn telefoon zien hoe vol de tank is en log ik alle waardes automatisch in een spreadsheet.

Meer dan 18 jaar ervaring in online web ontwikkeling

Ik heb meer dan 18 jaar ervaring in het bouwen van sites, shops en web portals. Ik ga verder waar de reguliere WordPress bouwer stopt. Zegt uw WordPress bouwer dat iets niet kan? Of komt u er niet uit? Leg mij uw case voor! U bent van harte welkom op mijn kantoor in Zeewolde of ik kom langst op uw locatie.

×