HAAL DIEP ADEM EN DUIK MET ONS MEE

Omdat uw doelgroep uit is op experience. Wij onderscheiden ons door naast websites ook gebruik te maken van innovatieve middelen als drones, Virtual Reality, 360graden Google businessview om uw product/dienst online te laten schitteren.

Omdat wij uw doelgroep bedienen waar ze dan ook zijn

Mobile first ontwikkeling. De tijden van internet gebruik zijn drastisch veranderd. Waar vroeger nog iedereen achter de computer moest om het internet op te gaan kunnen we tegenwoordig met ons horloge of bril al het internet bereiken. Daarom is het belangrijk om als applicatie design uit te gaan van mobiel gebruik.

Mocht uw site nog niet geschikt zijn voor mobiele weergave dan kunnen wij deze responsive maken zodat de site goed te bekijken is op elk apparaat. Kom voor een vrijblijvend gesprek eens langs om de mogelijkheden van uw huidige site te bespreken.

Omdat wij uw doelgroep bedienen waar ze dan ook zijn

Mobile first ontwikkeling. De tijden van internet gebruik zijn drastisch veranderd. Waar vroeger nog iedereen achter de computer moest om het internet op te gaan kunnen we tegenwoordig met ons horloge of bril al het internet bereiken. Daarom is het belangrijk om als applicatie design uit te gaan van mobiel gebruik.

Omdat nieuwe media opvalt.

img-box-02

Creatief zijn in slimme media oplossingen

Om je te onderscheiden van de concurrent en op te vallen bij je doelgroep moet je voorop lopen. Wij volgen voor u de nieuwste ontwikkelingen en denken na hoe we deze ontwikkelingen kunnen toepassen in uw marketing. Denk aan Virtual Reality bril op een beurs waarmee u uw product of omgeving laat ervaren. Zo zijn er talloze nieuwe technologische mogelijkheden die sinds kort op de markt zijn en u het verschil laten maken.

Omdat nieuwe media opvalt.

img-box-02

Om je te onderscheiden van de concurrent en op te vallen bij je doelgroep moet je voorop lopen. Wij volgen voor u de nieuwste ontwikkelingen en denken na hoe we deze ontwikkelingen kunnen toepassen in uw marketing.

OMDAT PRACHTIGE WEBSITES
GESCHIKT ZIJN VOOR ELK APPARAAT

Het Media Lab werkt samen met creatieve professionals binnen en buiten Nederland om uw dienst of product te laten schitteren op elk apparaat.

Omdat uw doelgroep meer verwacht..

TECHNIEK & DESIGN

Techneuten met oog voor design en de kunde om dit laagdrempelig te communiceren

WORDPRESS SPECIALIST

Komt uw WordPress bouwer er niet uit? Wij zijn experts en gaan net even verder!

MAATWERK PROGRAMMEREN

Een App of API op maat gemaakt
in React Native / Laravel gebouwd

EEN EIGEN APP

Een APP voor de HEB? Of
een APP die echt het verschil maakt. Laat ons meedenken en bouwen

HARDWARE

Hardware en Software bouwen met API interfaces

AI integratie

Diepe integratie van AI in uw platform
Vraag een demo aan

BEVEILIGING

Met gemeentes en provincies als klant zijn we ervaren met hoge security standaarden

ZELF EEN IDEE?

Kom langs, dan kijken we samen hoe we
dit kunnen realiseren.

Omdat uw doelgroep meer verwacht..

DIENSTEN

Moderne responsive websites, 360 graden bedrijfs fotografie, video reportage met gebruik van drones, instructie video’s, Virtual reality toepassingen en APP realisatie.

Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
×
js_loader