logo-transparant2

APPS. WEBSITES. INNOVATIE IN MEDIA.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk!
Wij zetten onze specialiteiten in voor de lokale bakker tot beursgenoteerde bedrijven.

KLANTEN OVER HET MEDIA LAB

Het MediaLab
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Lars Siepel
Lars Siepel
08:43 10 Jan 19
6 Maanden stage gelopen bij Het MediaLab bij Henry , top ervaring gehad en superveel geleerd in deze periode.
Liesbeth van Stee
Liesbeth van Stee
13:45 18 Apr 18
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Rob van Laar
Rob van Laar
13:09 20 Mar 18
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
gerard wirtz
gerard wirtz
16:50 06 Mar 18
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
Renate van den Noort
Renate van den Noort
19:28 28 Feb 18
Expert op het gebied van Wordpress. Mooi om te zien hoe vakspecifieke kennis en passie samenkomen. Helder en duidelijke uitleg door Henry en hij deelt zijn expertise graag. Heel erg bedankt voor je hulp bij het maken van een website!
Joep Vercauteren
Joep Vercauteren
15:29 20 Dec 17
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Sem van der Meer
Sem van der Meer
10:30 12 Dec 17
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
albert middeldorp
albert middeldorp
10:07 24 Oct 17
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
nanette egberts
nanette egberts
12:20 02 Oct 17
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
vera van kempen
vera van kempen
07:05 21 Sep 17
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen. In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was! Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Dennis van Ravenstein
Dennis van Ravenstein
20:01 15 Sep 17
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Bekijk alle beoordelingen
× Hoe kunnen wij u helpen