logo-transparant2

APPS. WEBSITES. INNOVATIE IN MEDIA.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk!
Wij zetten onze specialiteiten in voor de lokale bakker tot beursgenoteerde bedrijven.

ENKELE PROJECTEN

In de 24 jaar dat we actief zijn hebben we teveel projecten gemaakt om op te noemen. Hier een aantal recente projecten.

HET IS GOED OM KRITISCH TE ZIJN OP ONZE WOORDEN ALS JE ONS NIET KENT; LEES DAAROM ONZE KLANT REVIEWS

Het MediaLab
4.9
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Fabio Steijn
Fabio Steijn
09:21 27 Oct 21
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Richard Henning
Richard Henning
08:44 19 May 21
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Jo Rg
Jo Rg
12:38 30 Apr 21
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Ronald
Ronald
08:43 23 Apr 21
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Johan van Stee
Johan van Stee
08:04 24 Mar 21
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
Sam Ydens
Sam Ydens
13:58 08 Feb 21
6 maanden stage gelopen bij Het Medialab. Je krijgt als stagair veel vrijheid om je te ontwikkelen in de onderwerpen waar jij je in wilt ontwikkelen. Je projecten zijn gevarieerd en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden in het werk dat je uitvoert. Er hangt een goede werksfeer en je leert veel nuttige dingen die je op school niet leert. Zeker een aanrader voor als je een opleiding software developer doet en een stageplek zoekt!
Rolf van Baalen
Rolf van Baalen
08:35 10 Dec 20
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
Roemer Schouwenaars
Roemer Schouwenaars
14:23 13 Nov 20
Werken al meer dan 5 jaar prettig samen met Het MediaLab en zijn nog altijd zeer tevreden! Staan direct voor je klaar wanneer nodig en leveren volgens afspraak.
Aad van Kampen
Aad van Kampen
18:45 18 May 20
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Een Google-gebruiker
Een Google-gebruiker
08:43 10 Jan 19
6 Maanden stage gelopen bij Het MediaLab bij Henry , top ervaring gehad en superveel geleerd in deze periode.
Lars Siepel
Lars Siepel
08:43 10 Jan 19
6 Maanden stage gelopen bij Het MediaLab bij Henry , top ervaring gehad en superveel geleerd in deze periode.
Liesbeth van Stee
Liesbeth van Stee
13:45 18 Apr 18
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Rob van Laar
Rob van Laar
13:09 20 Mar 18
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
gerard wirtz
gerard wirtz
16:50 06 Mar 18
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
Renate van den Noort
Renate van den Noort
19:28 28 Feb 18
Expert op het gebied van Wordpress. Mooi om te zien hoe vakspecifieke kennis en passie samenkomen. Helder en duidelijke uitleg door Henry en hij deelt zijn expertise graag. Heel erg bedankt voor je hulp bij het maken van een website!
Joep Vercauteren
Joep Vercauteren
15:29 20 Dec 17
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Sem van der Meer
Sem van der Meer
10:30 12 Dec 17
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
albert middeldorp
albert middeldorp
10:07 24 Oct 17
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
nanette egberts
nanette egberts
12:20 02 Oct 17
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
vera van kempen
vera van kempen
07:05 21 Sep 17
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Dennis van Ravenstein
Dennis van Ravenstein
20:01 15 Sep 17
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
×