Wij nemen het technisch beheer van uw site uit handen.
Zodat u zich kunt focussen op uw kwaliteiten

Uw WordPress onderhoud en beheer specialist
 • Backup website
 • WordPress updates
 • Plugin updates
 • Thema updates
 • Site snelheid monitoren
 • SEO Zoekwoorden status
 • Beveiliging
 • Database optimalisatie
 • Technische helpdesk
 • SEO monitor concurrenten
 • Uptime monitoring
 • Wordpress basis
  15 per maand
  • Dagelijkse offsite backup
  • Wekelijkse CMS update
  • Wekelijkse plugins updates
  • Geen monitoring op keywords
  • Verbeterde beveiliging
 • Wordpress SEO
  95 per maand
  • Tot elk uur offsite backup
  • Binnen 24 uur
  • Binnen 48 uur
  • + Cloudflare Edge
  • + SEO dashboard
  • Op overheids standaarden

prijzen ex. 21% btw

Een offerte op maat? Voor het technisch onderhoud, optimalisatie en versnellen van laadtijden van uw zakelijke website op wereldwijde schaal. Uw eindgebruiker maar ook Google zal blij zijn met uw snelle site. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom is updaten zo belangrijk?

Wordpress is een opensource CMS systeem. Dat wil zeggen dat de programmeer code voor iedereen in te zien is. Ook door kwaadwillende. Het gebeurt regelmatig dat hier updates voor vrijkomen om opgespoorde kwetsbaarheden in het systeem op te lossen. Het is belangrijk dat deze updates geïnstalleerd worden.

Het updaten van WordPress met plugins en thema’s kan echter problemen geven aangezien sommige plugins soms nog niet goed samenwerken met nieuwste versie van WordPress; daarom is het zaak altijd een backup te maken van de database en alle bestanden. Voor veel consumenten en bedrijven is dit een lastig proces. Met deze dienst willen wij u ontzorgen en belangrijke informatie over uw Google zoekwoord posities en site bezoek maandelijks in een overzichtelijke rapportage naar u toe mailen.

Altijd up2date CMS

Snelle en optimale werking van WordPress

Optimale beveiliging

Geef hackers, spambots, en malware geen kans.

Monitoring en rapportage

Monitoring van uw WordPress installatie en zoekmachine ranking.

Wordpress professional

Een gerust gevoel om op terug te kunnen vallen.

Wordpress professional

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van WordPress sites, shops en systemen. Ik ga verder waar de reguliere WordPress bouwer stopt. Zegt uw WordPress bouwer dat iets niet kan? Of komt u er niet uit? Leg mij uw case voor! U bent van harte welkom op mijn kantoor in Zeewolde of ik kom langs op uw locatie.

Henry Doornekamp op kantoor
Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
×
js_loader