Maatwerk applicatieontwikkeling

Realisatie van online webplatform, eigen API, eigen WordPress plugin of React native iOS/Android app. 

Ervaren applicatie ontwikkelaars staan voor u klaar

U zoekt ontwikkelaars die meedenken, oog hebben voor design, ervaring met de laatste technieken en in gewoon heldere taal met u kunnen sparren over uw platform.

We hebben  voor vele bedrijven online maatwerk applicaties, koppelingen of tools gebouwd.

We gebruiken hiervoor diverse ontwikkel talen.

  • Python voor machine learning en kunstmatige intelligentie platformen
  • Laravel, HTML5 en CSS3 voor online platform ontwikkeling op maat
  • App development: C# en Java

Hier volgen een aantal projecten die we afgerond hebben.

City Monitor Nederland

Via machine learning laten we computers een model trainen om objecten die we willen tellen te leren herkennen. Op deze manier kunnen we boten, auto’s, personen, fietsen, kortom al het verkeer of objecten tellen middels kunstmatige intelligentie. Dit hebben we in Python geprogrammeerd en het gebruiksvriendelijke Dashboard in PHP/Mysql (laravel / bootstrap). Dit systeem is ideale tool om inzicht te krijgen in verkeersstromen maar kan ook gebruikt worden om in de industrie producten te herkennen of bijvoorbeeld rotte appels te herkennen die over lopende band gaan.

VVV NDTRC API naar WordPress koppeling

Voor een recreatieverzamel website hebben we een koppeling geprogrammeerd met de nederlandse VVV NDTRC API database. De recreatie site haalt hiermee automatisch de events en leuke toeristische locaties uit de VVV database om op de WordPress site te tonen. Later hebben we hier ook de Chainels API aan gekoppeld waardoor het aanbod nog groter werd.

Op punten gebaseerde webshop

Voor een grote bedrijfskleding leverancier in Nederland hebben we een maatwerk applicatie ontwikkeld voor hun afnemers. Met name grote organisaties wilde voor hun werknemers een platform aanbieden waarop de werknemers zelf hun bedrijfskleding kunnen bestellen. Elk jaar krijgen ze een x aantal punten die ze in de winkel op kunnen maken. Gaan ze over de punten heen dan moet de beheerder hier goedkeuring voor geven. Ook kan je maar eenmalig je maatvoering ingeven en moet deze na goedkeuring ook aangepast worden om te voorkomen dat mensen een xs kleding voor hun kinderen bestellen. Het systeem kent 3 rechten niveaus. 1 voor de bedrijfskleding leverancier die nieuwe klanten aan kan maken. 1 voor de kleding manager binnen bijvoorbeeld het ziekenhuis die verantwoordelijk is hiervoor en de login voor de werknemers die de voor hun geselecteerde kleding kunnen bij bestellen tot hun punten op zijn. Alles volgens hoge veiligheidsnormen en privacy standaarden.

×