Maatwerk applicatieontwikkeling

Realisatie van online webplatform, eigen API, eigen WordPress plugin of React native iOS/Android app. 

Ervaren applicatie ontwikkelaars staan voor u klaar

U zoekt ontwikkelaars die meedenken, oog hebben voor design, ervaring met de laatste technieken en in gewoon heldere taal met u kunnen sparren over uw platform.

We hebben  voor vele bedrijven online maatwerk applicaties, koppelingen of tools gebouwd.

We gebruiken hiervoor diverse ontwikkel talen.

  • Python voor machine learning en kunstmatige intelligentie platformen
  • Laravel, HTML5 en CSS3 voor online platform ontwikkeling op maat
  • App development: C# en Java

Hier volgen een aantal projecten die we afgerond hebben.

City Monitor Nederland

Via machine learning laten we computers een model trainen om objecten die we willen tellen te leren herkennen. Op deze manier kunnen we boten, auto’s, personen, fietsen, kortom al het verkeer of objecten tellen middels kunstmatige intelligentie. Dit hebben we in Python geprogrammeerd en het gebruiksvriendelijke Dashboard in PHP/Mysql (laravel / bootstrap). Dit systeem is ideale tool om inzicht te krijgen in verkeersstromen maar kan ook gebruikt worden om in de industrie producten te herkennen of bijvoorbeeld rotte appels te herkennen die over lopende band gaan.

VVV NDTRC API naar WordPress koppeling

Voor een recreatieverzamel website hebben we een koppeling geprogrammeerd met de nederlandse VVV NDTRC API database. De recreatie site haalt hiermee automatisch de events en leuke toeristische locaties uit de VVV database om op de WordPress site te tonen. Later hebben we hier ook de Chainels API aan gekoppeld waardoor het aanbod nog groter werd.

Op punten gebaseerde webshop

Voor een grote bedrijfskleding leverancier in Nederland hebben we een maatwerk applicatie ontwikkeld voor hun afnemers. Met name grote organisaties wilde voor hun werknemers een platform aanbieden waarop de werknemers zelf hun bedrijfskleding kunnen bestellen. Elk jaar krijgen ze een x aantal punten die ze in de winkel op kunnen maken. Gaan ze over de punten heen dan moet de beheerder hier goedkeuring voor geven. Ook kan je maar eenmalig je maatvoering ingeven en moet deze na goedkeuring ook aangepast worden om te voorkomen dat mensen een xs kleding voor hun kinderen bestellen. Het systeem kent 3 rechten niveaus. 1 voor de bedrijfskleding leverancier die nieuwe klanten aan kan maken. 1 voor de kleding manager binnen bijvoorbeeld het ziekenhuis die verantwoordelijk is hiervoor en de login voor de werknemers die de voor hun geselecteerde kleding kunnen bij bestellen tot hun punten op zijn. Alles volgens hoge veiligheidsnormen en privacy standaarden.

Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
×
js_loader