chat-domotica

CASE: Fysieke bel voor webpagina

U kunt met deze oplossing instellen dat bij bezoek van een pagina er een fysieke bel of lamp aan gaat. Dit kan interessant zijn omdat u vervolgens met een webchat applicatie de bezoeker op deze pagina kunt aanspreken.

vier feest

CASE: Targets vieren.

Middels een script kunnen we per “X” aantal nieuwe likes of pagina weergaves een geluid af laten spelen op de werkvloer. Dit houd het werkmoraal hoog geeft voldoening bij het behalen van targets.

webshop

CASE: bestelling notificatie

Heeft u een webshop en wilt u uitgebreider op de hoogte worden gehouden wanneer een nieuwe bestelling wordt geplaatst? Dat kan middels onze oplossing op diverse manieren, van het afgaan van een bel tot een push tril notificatie op uw smartphone.

Zelf een idee? Neem contact met ons op!

Wij kunnen het web koppelen met fysieke elektrische apparaten. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden bepaald door de creativiteit van de ondernemer. Daag ons uit om met u mee te denken!

raspberry

Hoe doen we dit?

We maken gebruik van Raspberry PI & Arduino. Deze microcomputers zijn klein en gebruiken weinig stroom. Dit maakt het mogelijk om overal automatisering toe te passen.

wiredlimor

Geofence schakelingen

We kunnen ook elektrische schakelingen triggeren op basis van een afstand dat u zich verhoud tot een bepaalde positie.

PrototypingPiPlates

GPIO General-purpose input/output

Middels diverse sensoren kunnen wij web processen of fysieke apparaten triggeren. Bij sensoren denk aan: temperatuursensor, trilsensor, grondvochtigheidssensor, deursensor, mobiele gps sensor, RFID sensor, water sensor, rook sensor, websitebezoek sensor of webknop bij versturen formulier.

LoRa, het nieuwe netwerk gericht voor The Internet of Things komt eraan

Dit LoRa netwerk maakt het voor het eerst mogelijk om sensoren middels een batterij (lage energie) te voeden en deze over grote afstanden van 5-10km uit te lezen. Dit bied een scala aan nieuwe innovatieve mogelijkheden.

IOT toepassing

Registratie systeem

Middels een afstandsensor en LoRa communicatie kunnen we in afgelegen gebieden live meten hoeveel mensen / fietsen / voertuigen over een pad komen.

IOT toepassing

Landbouw toepassing

Grondsensoren die vochtigheid van de grond op verschillende dieptes meten om zo in de landbouw middels een plattegrond met kleuren aangeeft waar het droog is of te vochtig en hier automatisch maatregelen voor neemt.

IOT toepassing

Marketing toepassing

Ook op marketing gebied kunnen we creatieve toepassingen maken. Een voorbeeld ziet u hieronder. Waarin een afstandsensor wordt gebruikt om te kijken wanneer metro langs komt en vervolgens andere video afspeelt waar het haar beweegt van de vrouw.

Techniek in combinatie met visual design

Wij maken uw onderhoud en werking van machines inzichtelijk middels diverse sensoren.

iot-zeewolde
lora zeewolde hetmedialab
Related Projects
  • QR platform
    QR platform
    APP development APPLICATIEONTWIKKELING GRAFISCH ONTWERP PRODUCT DEVELOPMENT SITE ONTWIKKELING UX DESIGN
×