chat-domotica

CASE: Fysieke bel voor webpagina

U kunt met deze oplossing instellen dat bij bezoek van een pagina er een fysieke bel of lamp aan gaat. Dit kan interessant zijn omdat u vervolgens met een webchat applicatie de bezoeker op deze pagina kunt aanspreken.

vier feest

CASE: Targets vieren.

Middels een script kunnen we per “X” aantal nieuwe likes of pagina weergaves een geluid af laten spelen op de werkvloer. Dit houd het werkmoraal hoog geeft voldoening bij het behalen van targets.

webshop

CASE: bestelling notificatie

Heeft u een webshop en wilt u uitgebreider op de hoogte worden gehouden wanneer een nieuwe bestelling wordt geplaatst? Dat kan middels onze oplossing op diverse manieren, van het afgaan van een bel tot een push tril notificatie op uw smartphone.

Zelf een idee? Neem contact met ons op!

Wij kunnen het web koppelen met fysieke elektrische apparaten. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden bepaald door de creativiteit van de ondernemer. Daag ons uit om met u mee te denken!

raspberry

Hoe doen we dit?

We maken gebruik van Raspberry PI & Arduino. Deze microcomputers zijn klein en gebruiken weinig stroom. Dit maakt het mogelijk om overal automatisering toe te passen.

wiredlimor

Geofence schakelingen

We kunnen ook elektrische schakelingen triggeren op basis van een afstand dat u zich verhoud tot een bepaalde positie.

PrototypingPiPlates

GPIO General-purpose input/output

Middels diverse sensoren kunnen wij web processen of fysieke apparaten triggeren. Bij sensoren denk aan: temperatuursensor, trilsensor, grondvochtigheidssensor, deursensor, mobiele gps sensor, RFID sensor, water sensor, rook sensor, websitebezoek sensor of webknop bij versturen formulier.

LoRa, het nieuwe netwerk gericht voor The Internet of Things komt eraan

Dit LoRa netwerk maakt het voor het eerst mogelijk om sensoren middels een batterij (lage energie) te voeden en deze over grote afstanden van 5-10km uit te lezen. Dit bied een scala aan nieuwe innovatieve mogelijkheden.

IOT toepassing

Registratie systeem

Middels een afstandsensor en LoRa communicatie kunnen we in afgelegen gebieden live meten hoeveel mensen / fietsen / voertuigen over een pad komen.

IOT toepassing

Landbouw toepassing

Grondsensoren die vochtigheid van de grond op verschillende dieptes meten om zo in de landbouw middels een plattegrond met kleuren aangeeft waar het droog is of te vochtig en hier automatisch maatregelen voor neemt.

IOT toepassing

Marketing toepassing

Ook op marketing gebied kunnen we creatieve toepassingen maken. Een voorbeeld ziet u hieronder. Waarin een afstandsensor wordt gebruikt om te kijken wanneer metro langs komt en vervolgens andere video afspeelt waar het haar beweegt van de vrouw.

Techniek in combinatie met visual design

Wij maken uw onderhoud en werking van machines inzichtelijk middels diverse sensoren.

iot-zeewolde
lora zeewolde hetmedialab
Related Projects
  • QR platform
    QR platform
    APP development APPLICATIEONTWIKKELING GRAFISCH ONTWERP PRODUCT DEVELOPMENT SITE ONTWIKKELING UX DESIGN
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
×
js_loader