IOT toepassing
IOT toepassing
IOT toepassing
IOT toepassing

Behoud uw klassieke deurbel, wij maken hem slim.

Een bed & breakfast kwam met de vraag of ze hun bestaande klassieke koperen bel waarmee aankomende gasten hun aanwezigheid kenbaar maken ook gekoppeld kon worden aan haar mobiel.

De huidige bel had namelijk niet het geluidsbereik als ze bijvoorbeeld in de stal of buiten op het land was.

Wij hebben voor de klant nu zo gemaakt dat als iemand de klassieke koperen bel gebruikt haar mobiel hier ook een geluidssignaal van afgeeft.

Ze heeft hier geen wifi verbinding voor nodig; het werkt ook als ze achterop het land staat.

Het push signaal kan door meerdere personen ontvangen worden. Eventueel een SMS voor als de persoon geen smartphone heeft.

Zo kunnen we dus ook een klassieke authentieke deurklopper, trekbel of andere mooie klassieke bel behouden en koppelen aan slimme technieken.

Dennis van R.
Dennis van R.
Zeer behulpzaam en kan spoedjes goed oplossen. Henry is zeer kundig in wat hij doet en kan daarom veel technische problemen verhelpen. Prijs/kwaliteit is top.
Rob van L.
Rob van L.
Onlangs in contact gekomen met Het Medialab in Zeewolde. Het is een erg leuk bedrijf, professioneel en erg veel mogelijkheden op het gebied van Web communicatie en mensen die echt met je mee denken om goede oplossingen te bedenken en te maken
nanette E.
nanette E.
Goed meedenken en snelle service . Ik was na 1 gesprek al heel tevreden!!!!
Liesbeth van S.
Liesbeth van S.
Heel fijn geholpen met mijn vragen over wordpress en het up to date houden van mijn site.
albert M.
albert M.
Prima en snelle service! zeer deskundig en uitgebreid; aan te bevelen!
Rolf van B.
Rolf van B.
Sinds kort klant bij Het Medialab en ben super tevreden. Precies het ontzorgen waar we behoefte aan hadden. De websites worden proactief gemonitord en bij problemen wordt er direct ingegrepen. Heel erg fijn!
gerard W.
gerard W.
Zeer tevreden over de snelle en deskundige aanpak van het onderhoud van de website van Popkoor Allround. Heel plezierig om met Henry samen te werken. Ik kan hem aanbevelen voor het onderhouden van met Wordpress gebouwde websites!
Femke H.
Femke H.
Goede service, denken mee, korte lijntjes kortom ik ben zeer tevreden!
Johan van S.
Johan van S.
Adequate en professionele service met persoonlijke touch.
A. van K.
A. van K.
Denkt goed mee met de klant, is flexibel en houdt onze website professioneel in de lucht. Top!
Sem van der M.
Sem van der M.
Super bedrijf! Echt iets waarop je kan bouwen. Staan altijd direct voor je klaar!
vera van K.
vera van K.
Het Media Lab heeft mij ontzettend professioneel en prettig geholpen! Henry is heel aardig en neemt de tijd - om mij als leek zijnde - alles rustig uit te leggen. Tijdens het maken van mijn website, kon ik precies aangeven wat ik wilde, hoe ik het voor me zag etc, en daar is een hele mooie website uit gekomen.In eerste instantie dacht ik dat mijn onderneming te klein was om serieus genomen te worden, maar niets bleek minder waar! Vaak kreeg ik binnen 24 uur antwoord, dat het al gefixed was!Wat ik ook prettig vind, is dat Henry de updates & bescherming van mijn site op zich neemt. Omdat ik weinig verstand heb van websites geeft het mij een heel goed gevoel te weten dat alles goed beveiligd is. Deze ''onderhoudsbeurt'' zou ik dan ook alle mede-ondernemers aanraden!!
Richard H.
Richard H.
Erg fijn om mee samen te werken. Klantgericht en snelle reactie. Ook wat later op de avond. 👍🏼
Aad van K.
Aad van K.
Afgelopen weken was mijn website gehacked, zeer ernstig gaf mijn hostingpartij aan.Afgelopen vrijdag kwam het bericht...”website niet meer te redden, denk alvast na over ‘n nieuwe website bouwen”. 🤬🤬🤬Via een vriendin hoorde ik bel “Henry Doornekamp van Het MediaLab”. Op vrijdagavond appte ik hem....binnen 1 uur had hij de website te pakken en ging er in ‘t weekend mee aan de slag🥰 ik was niet eens klant van hem, ja, dan snap je wat klantenservice is❤️ “Stukje wordpress ervaring denk ik” zei hij nuchter.Ondertussen heb ik hem en z’n vrouw verwend met een diner voor 2 aan huis.Ik ben zo blij, zeker in deze coronatijd, dat er nog mensen zijn die weten wat Service is.Ik kan daarom Henry van Het MediaLab in Zeewolde zeer warm aanbevelen, kanjer!!!!#blij & zeer tevreden.Jacqueline van Kampen Pasta & Zo Zeewolde
Corjan van K.
Corjan van K.
Professionals. Snel en goed.
Joep V.
Joep V.
Binnen twee dagen is mij website live via MediaLab te Zeewolde. Geweldige service en flexibiliteit. Naast de technische kant krijg je automatisch creatieve adviezen. Niet standaard, maar gebaseerd op de filosofie van je dienst en/of bedrijf. Henry Doornekamp neemt de tijd en (heb ik gemerkt) heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
Fabio S.
Fabio S.
Fijn bedrijf om mee te werken. Het maandelijkse abonnentsgeld kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en Henry geeft als service een paar kleine ingrepen om je site beter te laten functioneren en te beveiligen.Sowieso raad ik ondernemers aan om van je site regulier een reservekopie te laten maken. Als je gehackt wordt en je site ligt er uit, zijn de herstelkosten in tijd en geld enorm. Het Medialab in Zeewolde doet dit herstelwerk voor jou.
Martine Van der M.
Martine Van der M.
Snel en makkelijk contact. Denkt goed mee in het proces.Wat ik wilde is snel verwerkt en toegepast, top!Bedankt voor de prettige samenwerking.
Ronald M.
Ronald M.
Alweer een mooie website opgeleverd door de toppers van het Medialab! Prettig om mee samen te werken, professioneel en creatief: een aanrader.
Jo R.
Jo R.
Fijn bedrijf met bevlogen en kundige mensen. Goed geholpen om mijn website te optimaliseren!
Kooperatief B.
Kooperatief B.
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
×
js_loader